Utazás kereső-
Indulási időpont
Ár
Csökkenő
Növekvő


Meteorológia

Árfolyamok


Plitvice non-stop   Oldal nyomtatása
content_top
 
PLITVICEI TAVAK
 
  
Időpont: 2019. június 22. szombat non - stop utazással
Utazás: 
felső kategáriás autóbusszal
Részvételi díj: 14.990 Ft
A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást és a magyar idegenvezetést, nem tartalmazza a belépőt és az utasbiztosítást, melynek összege 1.120 Ft/fő.
Plitvicei belépő: felnőtt: 150 HRK, gyerek: 80 HRK (Az árak tájékoztató jellegűek)
 
Program: 2 órakor indulás Székesfehérvárról a Skála parkolóból. Éjszaka folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. A kora reggeli órákban érkezés a Plitvicei tavakhoz, az UNESCO Világörökség részeként nyilvántartott, Európa szerte ismert természetvédelmi területre.
 
plitvice_panorama.jpg
 
A csodálatos tórendszert 16, többségében összefüggő tó alkotja és a szintkülönbségek miatt közel száz vízesést köt össze. A tórendszert két folyó táplálja a Bijela Rijeka és a Crna Rijeka, melyek vize itt-ott tóvá duzzad. A vízesések korát 4000 évre becsülik. A terület karsztos vidék, s maga a kőzet anyaga mésztufa. A karszthegységek által körülvett völgyben szemet gyönyörködtető tavak, patakok, vízesések, csobogó zúgók és zuhatagok láthatók.
A park területén több védett állatfaj él: medvék, farkasok, vidrák, erdei füles baglyok.
 
A nemzeti parkot gyalogosan és helyi kisbusszal valamint hajóval lehet bejárni, kényelmes túrafelszerelés feltétlen ajánlott!
A belépőjegyet meg kell őrizni, mert ezzel szállhatunk fel az autóbuszra, illetve a hajóra. A jegyek eltérő színűek, a park területén ezt  a színt kell követni. Attól függően, hogy melyik bejáraton át lépünk be a parkba, először hajóval vagy busszal indulunk kirándulni, s a séta végén másik közlekedési eszköz visz bennünket a kijárathoz.
 
 Resize_of_P1080242.JPG   plitvice1_bridge_1.jpg   plitvice_lake_588.jpg
A folyamatosan változó tavak, karsztbarlangok és zuhatagok különleges természeti szépsége teszi feledhetetlen élménnyé a napot. A késő délutáni órákban hazaindulás, majd folyamatos utazást követően érkezés Székesfehérvárra.
 
Várjuk érdeklődésüket, szívesen állunk rendelkezésére irodáinkban!
 
Top Travel Utazási Iroda
  8000 Székesfehérvár Rákóczi u. 2.
tel.:22/502-717 fax:22/502-716
e-mail:info@atoptravel.hu
www.kulfoldinyaralasok.hu
top_logo02_1.jpg
Top Travel Utazási Iroda 
8000 Székesfehérvár Piac tér 1.
 tel/fax: 22/329-449 
e-mail: rhea@bollatravel.hu
www.atoptravel.hu
 
 
content_bottom

bottom_right
INweb Informatika