Fertő tavi gyereknap a Meseparkban és Sopron

Fertő-tavi gyereknap a Meseparkban
és Sopron
 
online foglalás•►
 
Időpont2020. május 30. szombat
Utazás: felső kategóriás autóbusszal
Részvételi díjfelnőtt: 8.990 Ft/fő
                       gyerek 12 évig: 7.990 Ft / fő
A részvételi díj tartalmazza az utazás és idegenvezetés költségét, de nem tartalmazza a belépők és az utasbiztosítás árát.
Belépők: Az ár tájékoztató jellegű.
3-99 éves korig: 27 €
zseton: 1 €
      
 
Indulás Székesfehérvárról a Skála parkolóból reggel  7 órakor. Folyamatos utazást követően érkezünk a Fertő tavi Meseparkba.

A Fertőmelléki-dombság (Ruster Hügelland) szívében, a Fertő tótól és Rust városától mindössze néhány kilométernyire található Familypark 145 000 négyzetméteren kínál önfeledt kikapcsolódást minden korosztálynak.

A park mind a négy tematikus részlegén, az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi gazdaságban és a Kalandszigeten is változatos és szórakoztató időtöltés vár a vendégekre Filippó, a kandúr – a park mindig vidám kabalafigurájának – társaságában.

A 29 pörgő, forgó és mozgó játékok mellett a Familypark számtalan további kalandot is kínál, többek között élmény- és vízi játszótér, mászókák és kötélpark, zenés színház és érdekes csináld magad foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A Familypark azonban nemcsak az átélt kalandok és a különleges játékok terén egyedülálló. A kalandparknak otthont adó parkerdő is önmagáért beszél: színes virágágyások és patakocskák, valamint formára nyírt sövények és fák gondoskodnak az idilli hangulatról. 

A Familypark sokkal több mint egy egyszerű kalandpark különféle játékokkal. A látogatók egy a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott fantáziavilágba merülhetnek el. Egy ideális kirándulóhely a Fertő tó közvetlen közelében, ahol fiatalok és idősebbek egyaránt jól érezhetik magukat.

 

Képtalálatok a következőre: family park  Képtalálatok a következőre: family park

Akik nem szeretnék a parkban tölteni a napot, addig ők Sopronnal tudnak megismerkedni.

Az 57.000 lakosú Sopron hazánk egyik legvonzóbb turisztikai célpontja. A Dunántúl észak-nyugati kiszögellésében helyezkedik el, a Fertő tó medencéje és a Soproni-hegység között. Ausztriától csupán 6 km választja el, ezért nevezik az ország nyugati kapujának.

Sopron változatos természeti adottságai, hangulatos utcái, történelmi műemlékei több ezer látogatót vonzanak évről évre. Sopron Magyarország műemlékekben leggazdagabb vidéki települése. A város területének több mint a fele műemlékvédelem alatt áll.

A Soproni-hegység az Alpok legkeletibb nyúlványa. Kristálytiszta levegőjének köszönhetően Sopron jegyzett klimatikus gyógyüdülőhely.

Képtalálatok a következőre: sopron 
 
Tartalmas napunkat követően haza felé vesszük utunkat, érkezés Székesfehérvárra az esti órákban.
   
 
Top Travel Utazási Iroda
  8000 Székesfehérvár Rákóczi u. 2.  
tel.:22/502-717 fax:22/502-716 
e-mail:info@atoptravel.hu 
www.kulfoldinyaralasok.hu
top_logo02_1.jpg
Top Travel Utazási Iroda 
8000 Székesfehérvár Piac tér 1.  
 tel/fax: 22/329-449  
e-mail: rhea@bollatravel.hu 
www.atoptravel.hu