Advent Schallaburgban

Advent Schallaburgban és St.Pölten
 
online foglalás•►
 
Időpont: 2019. december 15. vasárnap
Utazás felső kategóriás autóbusszal 
Részvételi díj:  11.990 Ft/fő
Az ár tartalmazza az oda-vissza utazást felső kategóriás autóbusszal és az idegenvezetést, nem tartalmazza a belépőt és az utasbiztosítást, melynek összege
570 Ft.
 
Indulás reggel 6 órakor Székesfehérvárról a Skála parkolóból. Folyamatos utazás és rövid pihenő után érkezünk Schallaburg várkastélyhoz. Melktől mintegy 5 km-re található és az egyik legszebb reneszánsz vár. Régi időkre nyúlik vissza a története: a mostani formáját a XVI. században második felében nyerte el. Oromzatos kapun, majd kaputornyon jutunk a trapéz alakú külső várudvarba. Itt látható a vár egyik legszebb része a nyugati front kétszintes reneszánsz árkádsora, mely 1573-ban készült el.
Ebben az időszakban adventi vásárok kapnak helyet . A helyiek itt árusítják házi készítésű finomságaikat és termékeiket.
 
 
Innen egy rövid utazás után érünk a napunk második helyszínére: Sankt Pöltenbe. Alsó-Ausztria egyik legnagyobb városa, ami a Traissen folyó partján fekszik. 
A városnézés után elvegyülhetünk az adventi forgatagba, ahol a finom puncs, forralt bor és a sült kolbászok várnak mindenkit.
Visszaindulás késő délutáni órákban, a várható visszaérkezés Székesfehérvárra 22 óra körül.
 
Amennyiben programunk felkeltette érdeklődésüket, várjuk szíves jelentkezésüket!
 
Top Travel Utazási Iroda
  8000 Székesfehérvár Rákóczi u. 2.
tel.:22/502-717 fax:22/502-716
e-mail:info@atoptravel.hu
www.kulfoldinyaralasok.hu
top_logo02_1.jpg
Top Travel Utazási Iroda 
8000 Székesfehérvár Piac tér 1.
 tel/fax: 22/329-449 
e-mail: rhea@bollatravel.hu
www.atoptravel.hu