Bolla Beach hétvégi csobbanás Opatijaban

HORVÁTORSZÁGI CSOBBANÁS OPATIJÁBAN
non-stop utazással
 
Időpont: 2020. augusztus 15-16.
Utazás: felső kategóriás autóbusszal
Részvételi díj: 18.990 Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza az oda-vissza utazást és a csoport kísérést, nem tartalmazza az utasbiztosítást, melynek összege 1.140 Ft/fő.
 
Tájékoztató árak, információk:
 
WC: 1-2 Kuna/alkalom
 
Zuhany: 2-3 Kuna/alkalom (a bárban 2-3 Kunáért adnak egy zuhanyérmét)
Átöltözés: ingyenes
Naptej és fürdőpapucs használata ajánlott!
 
 
Indulás Székesfehérvárról szombat éjjel 2 órakor a Skála parkolóból. Éjszaka az autóbuszon, folyamatos utazással és rövid technikai szünetekkel.
 
Érkezés a  reggeli órákban az Isztriai-félsziget északkeleti részén fekvő Opatijaba. A Kvarner-öböl partján az Ucka hegység lábánál fekvő városkát ligetek és többnyire sziklás tengerpart határolja.replica watches uk
Kedvező mediterrán klímája miatt és csodás természeti adottságainak köszönhetően az Észak-Adria legkeresettebb úti célja.
 
461953opatija.jpg 20090529horvators.jpg 7.jpg Opatija2.jpg
 
Opatijat egykor az arisztokrácia légköre lengte be. Itt nyaraltak a Monarchia tehetős emberei, akik elegáns villákat építettek. Opatija monacoi, gazdagságot sugárzó atmoszférájához hozzájárul a babér, leander és pálmafákból álló parkok,  a közterek rendbe tartása, az egész város rendezettsége és tisztasága.
 
 
09b85d33.jpg croatia_apartments_opatija_01.jpg croatiaOpatija.jpg

Utasaink szentelhetik az egész napjukat a strandolásnak vagy akár a város nevezetességeit is felkereshetik.
 
Opatija___galeb.jpg opatija_strand.jpg Lungomare__Volosko__pogled_prema_Opatiji_1.jpg
 
Abbázia fő strandja a híres Slatina. A város szívében a Marshala Tita utcánál található. A "Kék lobogós" strandra jellemző: betonozott, családbarát, party beach, mozgáskorlátozottak is használhatják, gyerekbarát. Napernyő- és nyugágybérlés, vendéglátóipari egységek, sportlétesítmények, sportfelszerelések bérlése: jet-ski, parasailing-motorcsónakkal vontatott ejtőernyő, strandröplabda, gyermekeknek számos játszási lehetőség.
 
 13339235.jpg opatija_lungomare_1.jpg
 
Ha valaki kevésbé zsúfolt strandra vágyik, annak legjobb módja, ha elindul a Lungomare sétányon és a hihetetlen élmény mellett, amelyet a csodálatos parti úton való ballagás jelent, felfedezzük a magunk kedvenc eldugott strandját. A Lungomaret az Adria egyik legszebb sétányaként tartják számon. Ha itt sétálunk megcsodálhatjuk  a Leány sirállyal elnevezésű szobrot, mely mára Opatija jelképévé vált. A szobor kiválóan illik a környék látványelemeihez és hangulatához.
 
 
46892994.jpg opatija12.jpg 46893000.jpg
 
De természetesen felkereshető a Slatinától alig 600 m-re található Lido beach homokos strandja. Hasonló felszereltséggel rendelkezik, mint a városi fő strand.
 
 
 beachvolleyball1.jpg 4.jpg Parasail_Pict_for_Cover.jpg 13326133.jpg
  
Ha az utazó a strandolás mellett szívesen keresné fel a város fő látványosságait, akkor az alábbiakra feltétlenül érdemes időt szakítani:
Opatija első villája a gyönyörű virágoskerttel és parkkal rendelkező csodás Villa Angiolina. Melyben Horvát turisztikai múzeum működik. 
 
Villa_Angiolina_interior.JPG MilenijOpatija01_velika.jpg 000001_003.jpg
 
A Szent Jakab park a Villa Angiolina és a Szt.replicas relojes Jakab templom körüli hatalmas 3,64 hektáros, kivételesen szép botanikus kert. Közel 160 növényfajt találunk itt a világ különböző kontinenseiről.
 
450389231yLEFJp_ph.jpg villa_angiolina1mala.jpg 30497057_1.jpg
 
Abbázia legrégebbi épülete az 1420-ban épült Szt. Jakab templom. A templomtól balra zárt udvarú kolostorépület és egy kőből épült harangtorony található.
 
sv_jakov_opatija.jpg slika4.jpg 
 
 
Opatija jellegzetes, majd mindenhonnan látható épülete a zöld kupolás neoromán stílusú Angyali üdvözlet templom, mely a helybeliek által is a leglátogatottabb.
 
 
3_17MediterraneanStyleVilla_Volosko_Croatia.jpg 27812890.jpg volosko_accommodation_01.jpg
 
 
Ha szívesen töltene egy napot tengerparton, ahol hódolhat a gondtalan napozásnak, fürdőzésnek, vagy éppen árnyas parkokban sétálna és gyönyörködne  a város villáiban, természeti adottságaiban, akár felkeresné a látnivalókat vagy éppen mindegyik program a napja része lehetne...
 
Az esti órákban megkezdjük utunkat hazafelé.
 
Tarts velünk, várjuk jelentkezésed!
 
d_opatija.jpg
 
Top Travel Utazási Iroda
  8000 Székesfehérvár Rákóczi u. 2.
tel.:22/502-717 fax:22/502-716
e-mail:info@atoptravel.hu
www.kulfoldinyaralasok.hu
top_logo02_1.jpg
Top Travel Utazási Iroda 
8000 Székesfehérvár Piac tér 1.
 tel/fax: 22/329-449 
e-mail: rhea@bollatravel.hu
www.atoptravel.hu