Utazás kereső-
Indulási időpont
Ár
Csökkenő
Növekvő


Meteorológia

Árfolyamok


Advent Bécsben és látogatás a Kittsee csokoládégyárba   Oldal nyomtatása
content_top
 Advent Bécsben és látogatás Kittseebe, a csokigyárba
 
 
Időpont: 2016. november 26. szombat
Utazás: felső kategóriás autóbusszal            
Részvételi díj: 6.990 Ft/fő      
A részvételi díj tartalmazza az utazás és az idegenvezetés költségét, de nem tartalmazza az utasbiztosítást, melynek összege 660 Ft/fő.
A csokoládégyárba a belépés ingyenes.
                                                                  
Program:  Indulás reggel 7 órakor Székesfehérvárról a Skála parkolóból, majd délelőtt érkezés a Kittsee csokoládégyárhoz.
A magyar és szlovák határ közelében, Bécs és Győr között félúton kisebb kitérővel érhető el Kittsee. Id. Franz Hauswirth 1949-ben a bécsi Gablenz utcában nyitotta meg cukrászdáját, a mai Hauswirth vállalat elődjét. A folyamatos fejlődés miatt idővel ez az üzem is kicsinek bizonyult, így a 60-as évek elején id. Franz Hauswirth szülőfalujába, a burgenlandi Kittseebe helyezte át  a gyárat. Miután fia átvette a cég irányítását gépesítette a termelést.
 
chocolate.jpg P1110199.jpg P1110178.jpg
 
Idővel a Hauswirth vállalat Ausztria legnagyobb szezonális csokitermék előállítója lett. Napjainkban számos termékük a világ szupermarketjeinek polcain egész évben megtalálhatók. 2006 óta a harmadik generáció vezeti a gyárat.
50.000 nm-en évente 120 dolgozó mintegy 2.000 tonna csokoládéból állít elő kiváló ízű, ellenállhatatlan finomságot a legmagasabb minőségben. Ennek 60%-a Ausztriában kerül értékesítésre, a fennmaradó mennyiség pedig az Unio országaiba, valamint  Kanadába, Dél-Afrikába, Ausztráliába és Kínába jut exportra.
A csokoládé gyár az alábbi programmal várja az érdeklődőket: filmvetítés, rövid séta a csoki üzemben, majd kóstolás és vásárlási lehetőség.  
 
A csokigyár után indulás Bécsbe, ahol idegenvezető kíséretével a legfőbb látnivalók megtekintésére lesz lehetőség a belvárosban.  
 
b__cs.jpg Wien_Hofburg_Neue_Burg_Heldenplatz.jpg wien.jpg
 
A városi sétát követően szabad program, vásárlási lehetőség és nézelődés a karácsonyi adventi vásárban vagy akár fakultatív múzeum látogatási lehetőség az utas saját igénye szerint. 
Aki szereti az adventi pezsgést és színes kavalkádot, azt bizton megtalálja a bécsi programban. A levegőt átjáró szegfűszeg illata forralt borra csábítja a járókelőket, de természetesen a puncs is az állandó kínálat része éppúgy, mint a sült gesztenye vagy akár a frissen sült kolbász, a wurst!
 
 
advent_b__cs.jpg  P1160549.JPG P1160533.JPG
 
A sok szép látnivalót és az adventi vásár nyújtotta színes kavalkádot magunk mögött hagyva késő délután (kb. 18 órakor) buszra szállunk és haza indulunk.
Várható érkezés Székesfehérvárra 21 óra körül.
 
 Várjuk az útra érdeklődését, jelentkezését irodáinkban!
 
Bolla Travel Utazási Iroda
 8000 Székesfehérvár Rákóczi u. 2.
tel.:22/502-717 fax:22/502-716
e-mail:bolla@bollatravel.hu
www.bollatravel.hu
bollalogo.JPG
Bolla Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár Piac tér 1.
 tel/fax: 22/329-449 
e-mail: rhea@bollatravel.hu
www.bollatravel.hu
 
content_bottom

bottom_right
INweb Informatika